[x] Welcome at THunting.com!

A fun place to talk about Metal Detecting, Treasure Hunting & Prospecting. Here you can share finds and experience with thousands of members from all over the world

Join us and Register Now - Its FREE & EASY

THunting.com
Treasure Hunting & Metal Detecting Community
   
Advanced Search
*
Welcome, Guest! Please login or register HERE - It is FREE and easy.
Only registered users can post and view images on our message boards.

Login with email, password and session length
Or Login Using Social Network Account
News:
Pages: 1    Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on Twitter
Tags:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline smeeksTopic starter
Copper Member
*

HUNT FOR TREASURE...TREASURE THE HUNT !
Join Date: Oct, 2010
Thank you0

Activity
0%
Male
United States
Posts: 34
Referrals: 0

45.00 Gold
View Inventory

Awards

WHITES EAGLE II SL , FISHER F5 , AT-PRO
« on: April 05, 2011, 10:53:19 pm »
Go Up Go Down

I have a whites eagal 11 sl with no sound..with or without headphones.. Cry
Everything else seems to work right..but no sound ?
Need help...any ideas

Linkback:

You are not allowed to view links.
Please Register or Login

http://www.thunting.com/smf/index.php/topic,22677.msg160863.html#msg160863




« Last Edit: April 05, 2011, 10:58:28 pm by smeeks »
Logged

IT IS WHEN PIRATES COUNT THEIR BOOTY THAT THEY BECOME MERE THEIVES.
WILLIAM BOLITHO

Offline Eugene52
M.D. Electronic Builders Club
Global Moderator
Gold Member
*****

M.D. Electronic Builders Club
Join Date: Dec, 2008
Thank you21

Activity
49%
Male
United States
Posts: 2318
Referrals: 0

15737.00 Gold
View Inventory

Awards

Whites Mxt Pro , Whites Pulse Scan TDI , Whites Spectra V3
« Reply #1 on: May 20, 2011, 11:34:29 am »
Go Up Go Down

Quote:Posted by smeeks
I have a whites eagal 11 sl with no sound..with or without headphones.. Cry
Everything else seems to work right..but no sound ?
Need help...any ideas


Hello . I may have the schematic but you will have to post a clear photograph of the circuit board [Topside] showing components . And we can take it from there . Should be easy fix , bad transistor , audio driver IC  or cold solder joint etc... .

Best Regards..... Great.....Eugene

Linkback:

You are not allowed to view links.
Please Register or Login

http://www.thunting.com/smf/index.php/topic,22677.msg175156.html#msg175156




Logged
Print
Pages: 1    Go Up
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2005, Simple Machines | Sitemap
Copyright THunting.com